Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

 Lovas balesetek

 

 

Estél már lóról? Ha valaki lovagol, sajnos azt is számításba kell venni, hogy ez megtörténhet. Viszont meg lehet tanulni, hogy hogyan ne essünk. Ha nem is a saját, de a mások "kárán" tanulhatunk erről.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

HÉLIRŐLLLL!!!

(Szonjus, 2010.05.31 21:09)

Egy esős, szeles napon történt...
Héliosszal kimentem szőrén, kötőfékkel és 2db vezetőszárral(a kötőfékhez kapcsolva) lementek az egyik barátnőmmel a lenti pályára ahol akadályok is vannak (pontosan 2db (L)).
És hát Hélvel még így is lehet ugratni,mert annyira szelíd és engedelmes és aranyos....na min1 szal rávittem az akadályra és már nagyban vágtáztunk, mikor egy 360-fokos fordulatot vett és elkezdett bakolni meg ugrálni meg mindent amit csak tudott(szőrén, kötőfékkel!!!) és hát leestem róla de nem lett semmi bajom xD vicces volt.
Aztár fenugrottam és elkezdtem rohanni utána h álljon meg.....és megállt.

---

(Omarella, 2010.05.31 18:45)

Én eddigi lovaglásom alatt összesen háromszor estem, de azt hiszem egyértelműen a harmadik volt a legdurvább. Igazából nagyon egyszerű a dolog: egy olyan lovon használtam a pálcám, akin nem kellett volna, mert nem tudtam róla semmit, akkor ültem rajta először. Épphogy csak hozzáértem a vállához, de rögtön beugrott vágtába, lerántotta a fejét, én meg lezúgtam, és ami a vicces az egészben, hogy a szár a kezemben maradt, de átvetettem a fején esés közben. :) Eltört ugyan a kulcscsontom, de más bajom szerencsére nem lett, és már meg is gyógyultam, újra lovagolok. :)