Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Kép
A díjugratás az egyik legkedveltebb lovassport, főleg a látványossága és izgalma miatt. A lovasoknak szintidőn belül kell teljesíteniük minél kevesebb hibával a pályát. A díjugrató pályán megtanulhatod lovaddal a díjugratás minden titkát, és gyakorolhatsz külön akadályokon, vagy mehetsz teljes pályákat is, hogy aztán nevezhess a szintén itt helyet kapó versenyekre is.
Alul írd meg, hogy telt az edzés, mennyit ugrattatok, hogy éreztétek magatokat. (:


+1 tudás

 

Vissza a térképhez

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Leestem....de akkor is imádom!!!

(Szonjus, 2010.11.16 20:16)

Ma megint kint voltam Flyer Boy-nál és edzettünk.
Ma nem kezdtük a rúdgyakorlatokkal, hanem az edzőm rögtön kirakott egy pályát, megmutatta, mi hol van és go!
Természetesen előtte bemelegítettünk, majd csak utána jött. De mindenesetre nagyon meg voltam vele elégedve és büszke is voltam rá!!! Viszon LEESTEM róla!!! Mivel mostanában kevesebbet jöttem, mert sok a suli nagyon, ezért tele volt a babám, főleg, hogy tápot is kap. Szóval bakolászott a drága és párszor úgy megindult vagyis hát nem csak párszor, hanem mindig.xD
Szóval hát mentünk és hát volt egy ugrás ami elött jól belehúzott és nem tudtam visszatartani és jó nagyon ugrott és ezzel nem volt semmi baj, kivéve, hogy megijedtem, hogy rosszul jön ki a vágtaugrás, de szerencsére nem:D. De az ugrás után egy csodálatos négylábasat ugrott a levegőbe, majd előrevágtatott, bakolt 1x2x3x4x100x és hát leestem. Ezt csinálta csupán csak 15 percigxD. De nem baj jó volt azért!! Tibi levágtázta és én visszaültem rá és folytattuk. Szépen csinálta végig az ugrásokat és egyet sem vertünk 110 cm-n. Nagyon örültem neki!!! Imádom a lovamat és az volt a legjobb, hogy mikor leestem megtorpant és visszaügetett hozzám, hogy jajjj te leestél?? Majd odadugta azt a nagy busa gyönyörűséges fejét hozzám!!!(L)(L)(L) Nagyon édes volt! Tibi meg is jegyezte, hogy mennyire szeret ez a ló engem. Mondom én meg nagyon szeretem ezt a pacikát!!!(L)
Majd nagynagynagy dícséretet kapott és bevittem a boxába.

Kengyelnélkül ugrás:D

(Szonjus, 2010.11.09 19:03)

Ma lefutószárazás után bejöttem egyet edzeni, mivel múlt héten nem tudtam jönni a babámhoz sokszor. Tibi is kijött és tartott nekem edzést. Először szépen bemelegítettünk majd rúd feladatokkal elkezdtük a munkát, majd jöttek a szokásos cavalettik. Ma nagykörön kellett maradnom és 4 db cavalattit tett le Tibi és először ügetésben, majd vágtában kellett átmenni rajtuk. Az első párnál vágtában megörült és szépeket bakolászott, de sikerült kiülnöm.:D Majd levette a kengyeleimet, és felrakott egy x-et, egy meredeket és egy oxert. Kengyel nélkül nagyon jó volt!!! Nagyon tetszett, bár az elején picit bizonytalan voltam, de aztán belejöttem. Majd leügettem, leléptettem Flyer Boy-t és Tibi felajánlotta, hogy az ő lovát is lelovagolhatom, ha van kedvem. Naná, hogy volt!!:D Így hát Flyer-t bevittem a boxába és leírom a boxánál, hogy mi mindent kapott.:P....majd felültem Sellőre.