Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

 Flyer Boy

Nem: mén
Szín: Pej
Jegyek: Hóka, orrfolt
Születési év: 2005
Tulajdonos: Szonjus (szonja95@citromail.hu)
Tulajdonságok: Szeret menni, néha kicsit ugrálós, de kedves, barátságos típus
Patkolókovácsnál járt: 2010. 10. 02.
Betanítottság: Díjugratásra belovagolva
Papírok: Törzskönyv van, útlevél nincs, rajtengedély van
Edzésnapló Új!
Szintek: 
             Kedv: 1. szint, 3 pont
             Tudás: 1. szint, 4 pont
             Állóképesség: 1. szint, 2 pont
             Küllem: 1. szint, 4 pont  
Étrend:
             Reggel:  2 mérő zab + 0,5 mérő korpa
             Délben: Széna
             Este: 1 mérő zab + 1mérő árpa
Képek:
Kép Kép Kép Kép 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

(L)

(Szonjus, 2010.11.16 20:20)

Ma megint kint voltam Flyernél és adtam neki tápot, lepucoltam edzés elött, utánna pedig lecsutakoltam. Aztán bekentem patazsírral a patáit és adtam neki répákat. Betakartam a takarójával és megpusziltam, elköszöntem tőle.(L)(L)(L)

(L)

(Szonjus, 2010.11.09 19:07)

Ma kint voltam Flyer-nél és edés után lecsutakoltam, mert nagyon megizzadt és utánna lepucoltam, majd adtam neki az új szerzeményemből, VITAMIN-t adtam neki, amitől megerősödi, plusz energiát kap (mondjuk így is van neki elég:P). Majd betakartam a takarójával, bekentem a patazsírral a patáit, adtam neki répákat. Valamint bebogyóztam a sörényét és a farkát befontam. Adtam neki egy nagy puszit, megsimiztem és siettem előkészíteni Tibi lovát.

Hosszú és nagyon jó nap

(Szonjus, 2010.11.04 10:06)

Kint voltam Flyer Boynál és lepucoltam az edzés elött, majd terep után lemostam a lábait és lepucoltam őt teljesen, és kibontottam a farkából a fonást, ami nagyon szép göndör lett:D. Majd adtam neki néhány darab almát, hogy megköszönjem neki a mai napot és betakartam a takarójával, majd kivittem legelni, hiszen megérdemli!!!! És adtam neki sok-sok puszit!!!(L)Majd visszavittem a boxába és még ott maradtam vele, néztem őt, képeket csináltam róla és simogattam meg beszéltem hozzá, majd lassan kb 2 óra múlva elköszöntem tőle és haza manetem.

Maaaaaa

(Szonjus, 2010.11.03 10:08)

Ma megint kint voltam a szerelmemnél:D és lepucoltam, valamint edzés után lemostam, mivel ma jó idő volt. A sörényét kifésültem a farkával együtt és a farkát befontam. Majd adtam neki jutalomfalatokat és ráterítettem a takaróját, nehogy megfázzon a drágám! Köszönés képpen egy nagy puszit nyomtam az orrára és ő meg nagy boci szemekkel nézte, ahogy otthagyom. Nefélj Flyer holnap megint jövök mozzád egyetlenem!!!<3<3<3(L)

Csutakolás

(Szonjus, 2010.11.02 14:20)

Lecsutakoltam Flyer-t tereplovaglás után.

Mai nap

(Szonjus, 2010.11.02 11:07)

Ma kint voltam Flyer Boy-nál és lepucoltam adtam neki répát és szeretgettem őt!!(L) a lábait nagyon szépen adta büszke vagyok rá. majd holnap is kijövök. Puszi Boycsim!!!<3