Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Szárazás

(Tündi, 2010.12.26 21:01)

Ma kicsit száraztattam Palermot és Csillagot, mert nagy munka vár ma Palermora. Ezután kimentünk a díjlovas páylára.

Szárazás

(Tündi, 2010.12.26 21:01)

Ma kicsit száraztattam Palermot és Csillagot, mert nagy munka vár ma Palermora. Ezután kimentünk a díjlovas páylára.

Kötőfékkel

(Szonjus, 2010.11.16 20:26)

Ma edzés után még úgy tűnt, hogy nagyon tele van a babym, szóval úgy döntottem beviszem a futószáras pályára és csak úgy kötőfékkel hagyom, hogy szaladgáljon!!^^ csak egy ostort vittem, hogy meghajtsam néha. Ekkor elkezdett menni, mint az őrül és bakolászott 1000-rel!!(L) pici szívem!!
Néhányszor odajött hozzám és megsimiztem. Egyszer sikerült felülnöm rá és csak ott bent szőrén kötőfékkel lépkedtünk. Majd úgy határoztam, hogy beugratom vágtába. Vicces volt de nagyon jó!!!(L)xD Flyer nem nagyon értette a dolgot de nem rosszalkodott!! Ügyes volt. Aztán leszálltam róla és visszavittem a boxába.

Bakolászás(L)

(Szonjus, 2010.11.09 18:55)

Ma kijöttem Flyer Boy-hoz és lefutószáraztam, mivel a múlt héten pár napra elutaztam és nem tudtam lovagolni őt. Szépen kimozogta magát, ugrát, szépeket bakolászott majd mikor már lenyugodott, bementünk a díjugrató pályára és elkezdtük az edzést.

futószár

(Anna, 2010.11.04 16:05)

Ma a délelőtti díjlovaglás edzés után egy órával kijöttem egy félórára futószárazni Démont, hogy ne hajtsam túl, de nagyon jó kondiban legyen. Semmi különös nem történt, jól lemozgattam, majd utána lemostam lábait.