Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Riding Club Championsips

 

Az RCC egy gyönyörű grafikájú, ingyenes online játék. A játékban saját lovad lehet, akit megtaníthatsz különféle feladatokra, indulhatsz vele versenyeken, új felszerelést vehetsz neki, és le is csutakolhatod. Közben az angol tudásod is fejlődik, mert a játéknak nincsen magyar nyelvű változata, de minimális angol tudással már meg lehet oldani az egészet. Egy kis segítség, a 3 jármód angolul: walk - lépés, trot - ügetés, canter - vágta. Ha kedved támad beszélgetni, minden féle nyelvű emberekkel találkozhatsz az képernyő alján lévő chaten. A játék célja, hogy minél magasabb szintre kerülj, egyre több és több pontot gyűjtve, hogy a ranglistán is haladhass.

Az első lépés a kezdés felé, hogy menj fel a http://ridingclub.com/ oldalra, regisztrálj egy felhasználónévvel, és fent a fejlécen lévő "Download Now" gombbal töltsd le. Egy parancsikon fog megjelenni az asztalon, azt nyisd meg, és telepítsd a játékot. Megynyitottad, az interneten regisztrált felhasználónévvel és jelszóval tudsz bejelentkezni.

Ezután ki kell választanod, hogy milyen emberrel szeretnél lenni, és beállíthatod, hogy hogyan nézzen ki a lovad. Utána egy gyors bemutatót következik az irányításról. (1 - állj, 2 - lépés, 3 - ügetés, 4 - vágta, jobb nyíl - jobbra, bal nyíl - balra, felfelé - nyújtás, lefelé - összeszedettség, space - ugrás)

Máris nekiállhatsz tanítani vagy lecsutakolni a pacid! A csutakolást a Stable menüpontban találod, és a különböző eszközökkel addig pucolászd a lovad, amíg az eszköz arany színűvé nem válik. Közben a lovad kedve is jobb lesz. Tanítani a Practice menüpontban tudod. Választhatsz, hogy mit szeretnél csinálni. Mehetsz gyakorolni a jármódokat és átmeneteket (Paces), manőverezni az akadálypályán (Maneuvering), ugratni (Jumping), vagy csak úgy, szabályok nélkül gyakorolni (Paddock). Mindeközben egy oktató segít neked, hogy mit csinálj.

Ha már eleget gyakoroltál, kezdődhet a versenyzés. Mehetsz gyakorolni egyedül, kiválasztva, hol és mit szeretnél kipróbálni (Play course alone), hagyhatod, hogy a gép kisorsolja, kivel fogsz párbajozni, és milyen sportágban (Ranked Match; itt pénzt is nyerhetsz), vagy választhatsz mások által létrehozott bajnokságok közül (Custom Match).

Új holmikat is vehetsz a lovadnak, ha a "Buy/Sell" menüpontra kattintasz. Itt át tudsz öltözni, ha vannak más ruháid, és a lovad felszerelését is ki tudod cserélni. Új cuccokat találsz a Shopban.

Röviden ennyit erről a játékról. Nekem ez az egyik kedvenc lovas játékom, szerintem remekül meg van csinálva az egész, és szinte megunhatatlan. Itt lejjebb néhány képet találsz, és ha valami problémád akadt a játékkal kapcsolatban, vagy nem megy valami, írj az oldal legalján. Jó játékot, sok sikert. :)

Kép Kép
Díjugró pálya                           Akadályverseny
 
Kép Kép
 Belépés                                 Átnyergelés
 
 
Kép Kép
Díjlovas verseny                     Díjugrató pálya
 
 
Kép Kép  Fedeles                               Gyakorló menü
 
 
Kép Kép
  Oktató                                   Csutakolás
 
 
Kép Kép
       Shop                                   Verseny menü
 
 
Kép

Chat és menü

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

....

(egy mérges tag !: SS, 2012.08.24 14:16)

Megszüntették az oldalt :SSS Most hol töltsem le? :@ ***** életbe!!! :SS

hol lehet?

(kriszti, 2012.07.29 11:02)

hol lehet meg venni ezt a játékot?

megszüntették az oldalt!!

(rebus, 2012.05.30 20:02)

nagyon elegem van ezekből az RCC sekből :( megvettük a játékot itt van a kezemben és erre kiirja h nem találja a ridinglub.com-ot :"( hát persze h nem hiszen a ridingclubosok megszüntették azt a ***** weboldalt!!! :(((

Én nem tom letölteni..:'((

(Fanni, 2012.04.08 16:02)

Kérlek segítsetek! Én beírtam a linket a böngészőmbe de ott hol kell regisztrálni? Nekem csak ott ilyen linkek jönnek be.. És még egy kérdés: ha regisztráltam és letöltöttem akkor az DEMO játék lesz vagy az egészet letölti? :( Lécci valaki segítsen kérlek! :'((

paci.maci@hotmail.com

(Szokipaci, 2011.06.26 18:52)

Sziasztok látom itt nagyon szeretik az RCC-t szóval lenne egy kérésem...A Riding Club szerkesztői beakarják zárni az RCC PC változatát és csak egy facebook-os szart akarnak ott hagyni.Barátnőmmel próbálunk minnél több embert szerezni hátha megtudjuk menteni a játékot szóval kérlek csatlakozzatok és ha tudtok még nagy RCC szeretőket akkor hozzatok! http://www.facebook.com/event.php?eid=219227754784725

Tejútrendszer

(Anna, 2011.05.04 18:05)

nekem is ez a legkedvesebb lovas játékom! imádom csak nem tudok annyira angolul.(ill. még tanulom az angolt) ez a legjobb lovas játék a világon!!!!!!!

magyar

(ildikó, 2011.02.27 12:10)

mért nem magyar........................................

rcc

(Anna, 2010.11.15 19:32)

a legjobb játék
köszi (L)